Reinig ruimtes tijdens en na besmetting van: sporen, bacteriën en schimmels

Wij hebben de beschikking over een toestel dat geschikt is voor het desinfeteren van besmette ruimtes en tevens het desinfecteren van mondmaskers tegen COVID-19!

Glansrijke ServicePartner heeft naast het uitvoeren van reguliere schoonmaak ervaring met het reinigen en desinfecteren van besmette omgevingen. Besmette ruimtes worden vaak onder handen genomen met het Nocotech-concept, dit is de toekomst op het gebied van desinfectie. Het is de nieuwste oplossing voor infectiepreventie en tegen besmettingsproblemen in (productie) ruimtes. Een duurzame methode op basis van waterstofperoxide die met een droge damp volautomatisch en volledig veilig en verantwoord uw productieruimte desinfecteert. Het is een methode die zich al jaren wereldwijd bewezen heeft in ziekenhuizen en met toelating van het Ctgb sinds eind 2015 in Nederland te gebruiken is.


Desinfecteren

Virussen in ruimten kunnen worden gedood door desinfectie. Hiermee ontsmet en maak je oppervlakten ziektekiemvrij. het desinfectiemiddel wordt aangebrachrt op alle waterbestendige oppervlakten, apparatuur en leidingsystemen. Hierbij worden in elk geval alle objecten welke door mensen kunnen worden aangeraakt, explicier gedesinfecteerd. Tevens worden alle beklede voorwerpen (stoelen, maar ook tapijt) gedesinfecteerd door het desinfectiemiddel in de juiste concentratie te vernevelen. Bij desinfectie ten behoeve van het coronavirus luisteren zowel het te kiezen desinfectiemiddel alsook de wijze van aanbrengen en inwerktijd nauw.

Veiligheid voorop

De veiligheid van onze medewerkers en de gebruikers van de ruimten staat voorop. Gedurende de werkzaamheden dragen onze medewerkers altijd de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en volgen de voorgeschreven procedures om besmetting van zichzelf en de omgeving maximaal te voorkomen.

Waar werkt het precies tegen?

Het Nocotech-systeem krijgt vat op virussen zoals het norovirus, rotavirus, astrovirus en ebola. Daarnaast blijft het ook bacteriën de baas, waaronder legionella, salmonella, campylobacter, shigella, e.coli, staphylococcus aureus, bacillus cereus, clostridium perfringens, entero's, pseudomonas aeruginosa, MRSA stpahylococcus aureus, aspergillus niger, bacilus subtilis var. Niger spores, mycobacterieum smegmatis en closridium difficile.

Meer informatie?

Heeft u behoeve aan meer informatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten via +31 (0)6 46 28 51 64 of gebruik het contactformulier.

Neem contact op met een van onze specialisten.

Wilt u meer weten?